Diensten

Gespecialiseerde diensten

Waardebepaling:

Gaat u verkopen of verhuren? Of benieuwd naar de waarde van uw eigendom? Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Bel of mail ons … we nemen snel contact met u op.

verkoop:

Wij vinden het fantastisch om u te begeleiden in wellicht wel één van de grootste gebeurtenissen in uw leven en dat doen we met veel plezier.  We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin u alle uitleg krijgt over de mogelijkheden van verkoop van uw woning via ons kantoor.

Aankoop:

Als u op zoek bent naar een (andere) woning, dan willen wij u daarbij graag begeleiden en adviseren. U kunt ons daartoe een zoekopdracht geven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op om een afspraak bij ons op kantoor te maken om een en ander met u door te nemen, zodat wij u optimaal kunnen helpen naar het vinden van uw droomwoning.

verhuur:

De verhuur van woningen is een hele goede business, maar niet zonder risico. Hoeveel huur kan ik vragen? Welke huurovereenkomsten moet ik gebruiken? Hoe check ik huurders? Wij hebben de antwoorden op al je vragen en meer dan 25 jaar ervaring.  Bij verhuur komt meer kijken dan veel mensen denken. Huurders hebben in België veel huurrechten, dus is het van groot belang dat je goede huurovereenkomsten gebruikt en je rechten en plichten kent als verhuurder.

Beheer:

Het beheer van vastgoed kan een hoop rompslomp met zich meebrengen. Wat als er schade of achterstallig onderhoud is aan de woning/appartement? Daarnaast moet er financieel van alles geregeld worden, zoals het incasseren van de huur. Het algemene beeld daarbij is: veel werk, lastige huurder en een laag rendement. Maar dat hoeft helemaal niet! Wij kunnen alles tot in de puntjes voor u regelen, terwijl u als verhuurder overzicht en controle houdt. Uw resultaat: minder zorgen en meer rendement. Vragen hierover? Stel ze gerust aan ons kantoor.

Projectontwikkeling:

Hebt u een stuk grond of een woning waar u mogelijkheden in ziet om een nieuwbouwproject op te zetten. Maar weet u van geen hout pijlen te maken? contacteer ons! Wij begeleiden en adviseren u graag.